Λαύριο Boderm-Αιγάλεω: Με διαφορετικές βλέψεις

Το Λαύριο φιλοξενεί το Αιγάλεω το Σάββατο (17:00) για την 18η αγωνιστική της Elite League.

Λαύριο Boderm-Αιγάλεω: Με διαφορετικές βλέψεις

Το Λαύριο Boderm φιλοξενεί το Αιγάλεω το Σάββατο (17:00) για την 18η αγωνιστική της Elite League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ των πέντε νικών στα τελευταία έξι παιχνίδια συνεχίζοντας την αναρρίχησή τους στην κατάταξη. «Νιώθω αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο νίκες απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Περιμένω να μπούμε στο γήπεδο και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε άλλη μία νίκη. Θέλω απλώς να είμαι αυτός που τους κρατάει όλους ενωμένους και ηγείται με κάθε δυνατό τρόπο», τόνισε ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Λαυρίου Boderm, Τρέι Άντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί τριών ηττών και να ανασάνουν με την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα κρίσιμα ματς που έρχονται», δήλωσε ο 27χρονος σέντερ του Αιγάλεω, Ναβάρ Έλμορ.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110