Ολυμπιακός: Το είχε ανάγκη ο Πίτερς και τα χαμόγελα για τον Τζόουνς
Όλα πήγαν μια χαρά στην Καρδίτσα για τον Ολυμπιακό, που ετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν
Μια όμορφη Κυριακή στην Καρδίτσα, με τον κόσμο στο πλευρό του, πέρασε ο Ολυμπιακός. Πετώντας φωτιές στο β’ μέρος, όταν και πέτυχαν 70 πόντους, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 120-80 και σκόρπισαν χαμόγελα με την εμφάνισή τους.
Ο Άλεκ Πίτερς έψαχνε εδώ και καιρό ένα καλό παιχνίδι για να πάρει τα πάνω του και το πέτυχε, με τρόπο μάλιστα εκκωφαντικό. Φόρτωσε με 35 πόντους το αντίπαλο καλάθι και έδειξε πως παραμένει ένας δεινός σκόρερ!
Πολύ καλά τα πήγε και ο Ταϊρίκ Τζόουνς στο ντεμπούτο του. Αν και λίγες ημέρες στην ομάδα, μπήκε στο κλίμα και «γέμισε» τη ρακέτα, παρότι δεν είναι και ο υψηλότερος σέντερ του κόσμου. Έχει όμως τεράστια δύναμη και η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ είναι μεγάλη! Ο Ολυμπιακός πλέον έχει μια τριπλέτα ψηλών (Μιλουτίνοφ, Τζόουνς, Χολ) που μπορεί να θεωρηθεί απ’ τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα!
Το άσχημο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την Τετάρτη στο Βελιγράδι εναντίον της Παρτιζάν τον Τζόουνς, όπως έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες.
Το μυαλό της ομάδας ήδη είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ξέρει πως το «διπλό» είναι απαραίτητο για τη βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης στην Ευρωλίγκα.