Ολυμπιακός: Βρήκε τον πλέι μέικερ που έψαχνε στο πρόσωπο του Μόρις
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκανε τη σωστή επιλογή με τον Μόντε Μόρις
Άλλος είχε το όνομα κι άλλος τη χάρη! Όλοι περιμέναμε το ντεμπούτο του Μόντε Μόρις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, όμως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κατόρθωσε να τραβήξει όλη την προσοχή με τη …διαστημική εμφάνισή του!
Δεν ξέρουμε αν ήταν συμπτωματικό που έλειπαν οι Φουρνιέ και Βεζένκοφ, αλλά ο Τάιλερ του …έδωσε και κατάλαβε! Αφήνοντας στην άκρη τα όποια κουσούρια του, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε το έμφυτο ταλέντο του στο σκοράρισμα.
Έκλεψε αναμφίβολα την παράσταση, αξίζει όμως να σταθούμε και στην πρώτη εμφάνιση του Μόρις με τα ερυθρόλευκα.
Ο νέος άσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην είχε τους τρομερούς αριθμούς, αλλά η παρουσία του ήταν μεστή στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ. Χωρίς το σουτ του να υστερεί, έδειξε πως το μυαλό του είναι πρωτίστως στην οργάνωση του παιχνιδιού και πώς θα κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.
Ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους έναν καθαρό «άσο», αφού τόσο ο Νιλικίνα όσο και ο Λι δεν ήταν κάτι τέτοιο. Και πλέον ο Ουόκαπ αποκτά τον κατάλληλο παρτενέρ.
Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Μόρις δείχνει να έχει τη διάθεση να πετύχει κάτι καλό στην ευρωπαϊκή του παρουσία. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να ανέβει, αλλά έχει την εμπειρία για να ανταποκριθεί.
Ένας βραχνάς έφυγε για τον Ολυμπιακό, που μπορεί τώρα να επικεντρωθεί στο κομμάτι του ψηλού.