To δίλημμα του Πιτίνο για Κιλπάτρικ ή Νάναλι

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Νάναλι- Κιλπάτρικ και περιμένει την επιλογή του Αμερικανού τεχνικού.

 

To δίλημμα του Πιτίνο για Κιλπάτρικ ή Νάναλι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη που θα τον ενισχύσει στην περιφέρεια και είναι αλήθεια πως λόγω διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ τις πρωϊνές ώρες υπήρξαν αρκετές εξελίξεις.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τον Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος αμέσως έδειξε θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Έτσι παραμένοντας σε συνεχή επαφή με τον μάνατζέρ του έφτασαν σε μια πρώτη συμφωνία.

Ωστόσο και ο Σον Κιλπάτρικ άλλαξε στάση επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έδειξε θετικός να συζητήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» δεν άφησαν την ευκαιρία και μίλησαν μαζί του ανεβάζοντας μάλιστα την προσφορά τους προσπαθώντας να τον δελεάσουν και να του αποσπάσουν τη θετική απάντηση.

Ο Αμερικανός στάθμισε τα πράγματα και απάντησε προφορικά πως αποδέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον είχε δυο παίκτες έτοιμους να υπογράψουν.

Ετσι λοιπόν ο Ρικ Πιτίνο θα κληθεί να αποφασίσει ποιος εκ των Νάναλι και Κιλπάτρικ θα έρθει στον Παναθηναϊκό, ποιος από τους δύο μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του και αν μπορεί να υλοποιήσει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του.

Ο Νάναλι είναι περισσότερο γκαρντ/φοργουορντ με καλύτερο σουτ και με ευρωπαϊκή εμπειρία, ο Κιλπάτρικ είναι κόμπο γκαρντ, που μπορεί να αποτελέσει την «πανοπλία» του Νικ Καλάθη, ενώ διαθέτει πολύ καλό σουτ, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος πάντως αποτέλεσε από την αρχή την βασική επιλογή του Ιταλοαμερικανού...