Σάκοτα: «Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια - Δύσκολο να αντιμετωπίσεις αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός»
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα:
«Είχε μεγάλη σημασία για μας να ξαναμπούμε σε ρυθμό αγώνων, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Μας έλειπαν παίκτες για να κρατήσουμε την ένταση σε κομμάτια που έβγαιναν παίκτες είτε λόγω φάουλ, είτε λόγω κούρασης.
Στο τέλος μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, ο αντίπαλος παίζει άλλο μπάσκετ, μπάσκετ Ευρωλίγκας, με περισσότερες επαφές. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις έναν τέτοιο αντίπαλο. Θα κρατήσουμε κάποια καλά σημεία. Ο Ολυμπιακός σούταρε πάρα πολύ καλά».
Ερωτηθείς για τον Σίλβα, ο Σάκοτα τόνισε: «Όταν κάναμε συμβόλαιο με τον Σίλβα το ξέραμε. Ο παίκτης όταν έχει ενδιαφέρον, πρέπει να κρίνει αν θα είναι αλλαγή ή πρωταγωνιστής. Αυτή είναι η κατάσταση. Δίνουμε ευκαιρία σε κάποιους καλούς παίκτες να είναι πρωταγωνιστές.
Για την Ευρώπη σχολίασε: «Πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για μια ακόμη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση. Ο Κλαβέλ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος, ο Κουζμίνσκας τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο. Να δούμε ποιοι είμαστε».