Μύκονος: Ανακοίνωσε τον Γκαμπλ αντί του Έβανς

Η Μύκονος ανακοίνωσε το Σάββατο (6/12) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλαρκ Γκαμπλ, λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Τζέρεμι Έβανς.

Μύκονος: Ανακοίνωσε τον Γκαμπλ αντί του Έβανς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μυκόνου για την απόκτηση του Κλαρκ Γκαμπλ:

«Η Μύκονος Betsson ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καρλ Γκαμπλ.

Ο Καρλ Γκαμπλ (Karl William Gamble Jr.) γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1996 στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ, έχει ύψος 2,03 μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην ιταλική Ουράνια Μιλάνο, όπου σημείωσε 5,1 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε επτά συμμετοχές στη Serie A2, μένοντας στο παρκέ για 19,1 λεπτά.

Ο Καρλ Γκαμπλ είναι απόφοιτος του Κολεγίου Μιντλ Τενεσί Μπλου Ρέιντερς (2015–19). Ως επαγγελματίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο με την Ομόνοια Λευκωσίας (2020–21) και στη συνέχεια πέρασε από τους Τράισκιρχεν Λάιονς (Αυστρία), τη Λάχτι (Φινλανδία) και τους Νόρσεπινγκ Ντόλφινς (Σουηδία).

Την περσινή σεζόν είχε 16,6 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ με τη Λέβιτσε σε 29 συμμετοχές στην Extraliga της Σλοβακίας, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο 25,7 λεπτά.
Πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η Μύκονος Betsson καλωσορίζει τον Καρλ Γκαμπλ στην οικογένειά της και του εύχεται μια εξαιρετική σεζόν!».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110