Ολυμπιακός-ΑΕΚ 101-75: Ο Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα για τη Μπασκόνια

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μπασκόνια, ενώ στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα της ομάδας του Πειραιά κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 101-75: Ο Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα για τη Μπασκόνια

Εξαιρετικό μπασκετ έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ και έφτασε σε μία άνετη νίκη χαρίζοντας ωραίες στιγμές στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του Πειραιά.

«Παίξαμε πολύ σκληρά. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Τους περιορίσαμε στην άμυνα, παίξαμε καλά και στην επίθεση. Θέλουμε να παίζουμε και να μην κάνουμε προπόνηση, δεν είναι μυστικό αυτό», είπε αρχικά ο Βεζένκοφ.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Μπασκόνια επισημαίνοντας πως η ομάδα του Πειραιά θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη. «Τώρα έχουμε μπροστά μας την Μπασκόνια, μία ομάδα εξαιρετική και σκληρή. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να είσαι πάντα προσηλωμένος στην άμυνα. Από εκεί ξεκινούν όλοι οι προπονητές. Ο κόουτς Μπλατ φημίζεται για τις διάφορες ποικιλίες που βάζει στην άμυνα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο άσος των «ερυθρόλευκων».