Ολυμπιακός-ΑΕΚ 101-75 - Σπανούλης: «Η ασίστ που ξεχωρίζω από τις 2.145»

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έγραψε ιστορία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την ασίστ που ξεχωρίζει.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 101-75 - Σπανούλης: «Η ασίστ που ξεχωρίζω από τις 2.145»

Τις 2.145 ασίστ έφτασε ο Βασίλης Σπανούλης και κάπως έτσι έγινε ο πρώτος πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο η ομάδα του Πειραιά κέρδισε πολύ εύκολα και παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

«Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει στόχους. Όταν κάνεις μία πάσα, κάνεις ευτυχισμένους τους συμπαίκτες σου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εκεί ψηλά στις πάσες. Με απασχολεί να βοηθάω την ομάδα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Σπανούλη στην κάμερα της Cosmote TV λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Kill Bill από τις ασίστ που έχει μοιράσει στην καριέρα του ξεχωρίζει εκείνη που είχε δώσει στον Γιώργο Πρίντεζη στον ιστορικό τελικό με τη ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη. «Αυτή μου έρχεται σαν την καλύτερη. Δεν θυμάμαι κάποια άλλη, αλλά ίσως αυτή στον Γιώργο ήταν μάλλον η καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός.