Μπαλόπουλος: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%»

Όσα δήλωσε ο παίκτης της Νίκης Βόλου, Βασίλης Μπαλόπουλος στο EOK WebRadio, εν όψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

Μπαλόπουλος: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα Basket: «Έχουμε ψυχολογία απ’ το σπουδαίο “διπλό” που κάναμε στη Χαλκίδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη τη βδομάδα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Σίγουρα και ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών, γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Θα είναι ο έκτος παίκτης μας. Θα τα δώσουμε όλα και πάμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να κερδίσουν: «Σίγουρα τα Τρίκαλα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, οπότε, πιστεύω, θα προσπαθήσουν να βγάλουν την εμπειρία τους μπροστά. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και μέσα από την άμυνα να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον φετινό στόχο της Νίκης Βόλου: «Επειδή είμαστε όλοι μικροί και έχουμε νεανικό μέσο όρο ηλικίας, προσαρμοστήκαμε γρήγορα και γίναμε “ένα”. Έχουμε όλοι το ίδιο κίνητρο. Στόχος σίγουρα είναι η παραμονή, αλλά έχουμε δείξει πολύ καλά σημάδια και μες στη σεζόν μπορεί να πάμε για κάτι καλύτερο. Οι στόχοι διαμορφώνονται και μέσα στη σεζόν πολλές φορές. Είμαι πολύ θετικός και αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα».

Για το πώς βιώνει την όλη ατμόσφαιρα εντός και γύρω απ’ την ομάδα: «Η διοίκηση είναι πολύ σωστή σε αυτά που κάνουμε. Ο κινήσεις της ήταν να πάρει παιδιά με κίνητρο, που να ξέρουν καλά τι θέλουν. Έχει προσθέσει και “πινελιές” εμπειρίας, όπως ο Σπυρόπουλος, ο Τσουμάνης, ο Καραγεωργίου, παιδιά με παραστάσεις. Εγώ που δεν είμαι από εδώ βιώνω ότι ο κόσμος της Νίκης, η οποία έχει πολύ μεγάλο κοινό, είναι πολύ “θερμός” με την ομάδα και την υποστηρίζει στο 100%. Νιώθουμε όλα τα παιδιά σαν να μας έχουν “αγκαλιάσει”».

Για τη μετάβασή του από τη National League 2 στην Elite League: «Το να προσαρμοστώ ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή. Είναι δύο κατηγορίες παραπάνω, έχει πολύ έμπειρους παίκτες και τα σωματικά προσόντα αλλάζουν πολύ. Ήμουν καλά προετοιμασμένος και το καλοκαίρι δούλεψα πολύ ώστε να μπορέσω ν’ ανταπεξέλθω. Έχω κίνητρο και είμαι έτοιμος τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Αφού μού δίνει την ευκαιρία ο κόουτς και με πιστεύει, όπως πιστεύω κι εγώ τον εαυτό μου στο 100%, είναι πολύ καλή ευκαιρία ν’ αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι στην Elite League και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110