Οι δηλώσεις Αταμάν και Σλούκα στον ΕΣΑΚΕ εν όψει της σεζόν στη Stoiximan Greek Basket League

Όσα ανέφεραν τα δύο μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις Αταμάν και Σλούκα στον ΕΣΑΚΕ εν όψει της σεζόν στη Stoiximan Greek Basket League

Το τζάμπολ της Stoiximan GBL 2025-26, το προσεχές Σάββατο 4 Οκτωβρίου, πλησιάζει και το www.gbl.com.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στο 34ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Σειρά έχει ο Παναθηναϊκός, δεύτερος στην τελική βαθμολογία της περασμένης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Εργκίν Αταμάν (προπονητής): «Εύχομαι μια υγιή και δίκαιη σεζόν για όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα της GBL. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα, αυτή που θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ στο γήπεδο και θα αξίζει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, να τον κερδίσει στο τέλος».

Κώστας Σλούκας (αρχηγός): «Οι φιλοδοξίες μας είναι πάντοτε ίδιες, όπως και οι προσδοκίες των φιλάθλων μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ομάδα και το ταλέντο που έχει, ωστόσο θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110