Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται με Λούντμπεργκ και το όνομα από το ΝΒΑ που ιντριγκάρει
Δεν έχει βάση το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούντμπεργκ - Αυτός ο παίκτης από το ΝΒΑ μπορεί να κάνει τη διαφορά

Για άλλη μια φορά ακούστηκε για τον Ολυμπιακό ο Ίφε Λούντμπεργκ. Σύμφωνα με σέρβικο σάιτ, που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του, ο Ολυμπιακός μαζί με τη Ζενίτ διεκδικεί τον Δανό γκαρντ.
Έχει τα χαρακτηριστικά του σκόρερ που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά είναι χαρακτήρας ιδιόρρυθμος. Και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει χωριό με τον προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο Λούντμπεργκ όντως προτάθηκε στους Πειραιώτες, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
Την ίδια ώρα, προκύπτει μια εξαιρετική περίπτωση από το ΝΒΑ. Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ απαλλάχθηκε απ’ τις κατηγορίες για τυχερά παιχνίδια και βγαίνει στην αγορά.
Σπουδαίος παίκτης, με πολυετή θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Πέρσι με τους Πίστονς είχε μ.ό. 16,3 πόντους με 41,6% στο τρίποντο! Οι ομάδες του ΝΒΑ είναι λίγο …μουδιασμένες με αυτόν.
Θα εξετάσει άραγε το ενδεχόμενο να έρθει στην Ευρώπη; Θα θέλει αρκετά λεφτά βέβαια, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός;