Oλυμπιακός: Παρατηρήσεις και προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παρατηρήσεις από τον Ντέιβιντ Μπλατ για την ήττα από την Νταρουσάφακα.

 

Oλυμπιακός: Παρατηρήσεις και προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ

Ύστερα από την ήττα από την Νταρουσάφακα, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκινώντας την προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/12, 17:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέρα τη γνωστή απουσία του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στους παίκτες του και τους έκανε παρατηρήσεις. Έγινε ανάλυση των λαθών, ενώ αυτό που τονίστηκε ήταν πως θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην... χαλαρότητα με την οποία οι Πειραιώτες μπαίνουν στα παιχνίδια τους. Βρέθηκαν στο -19 κόντρα στο Περιστέρι στο 14' και στο -19 (πάλι) απέναντι στη Νταρουσάφακα στο 25', με αποτέλεσμα να κυνηγούν το σκορ από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Αμερικανός κόουτς περιμένει από τους παίκτες του να αφυπνιστούν και να αντιδράσουν στη μάχη της Θεσσαλονίκης, ώστε να κλείσουν το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.