ΠΑΟΚ: Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Γκάρετ

Με αμφίβολη την παρουσία του Ντάριους Γκάρετ ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ να υποδεχτεί την Κυριακή (30/12, 17.00) τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Γκάρετ

Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατό του (κάκωση), δε συμμετέχει στην προετοιμασία, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (κινείται με θεραπεία), με συνέπεια να μην είναι βέβαιο πως θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Με την ομάδα, αντίθετα, προπονήθηκε κανονικά σήμερα, μετά την απουσία του από το πρόγραμμα που έγινε την Πέμπτη (27/12), ο Γιάννης Αθηναίου (είχε ενοχλήσεις στο πόδι).

Για τρίτη, συνεχή, μέρα, σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε, ακόμη, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος επανακάμπτει σταδιακά στο παρκέ, ύστερα από τον τραυματισμό στον αγκώνα που υπέστη στο, εκτός έδρας, ματς πρωταθλήματος με τον Ηφαιστο Λήμνου (17/11, 6η αγωνιστική).

Απόψε, σε οικογενειακό κλίμα, με αφορμή τις γιορτινές μέρες, η ομάδα θα δειπνήσει στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.