Περιστέρι: Επαγγελματικά συμβόλαια σε δύο παιδιά της Ακαδημίας
Υπέγραψαν συμβόλαια μέχρι το 2028.

Το Περιστέρι ανακοίνωσε ότι δύο παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας, οι Νίκος Τζιάλλας και Δημήτρης Παπαγεωργίου υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με ισχύ μέχρι το 2028. Αμφότεροι είναι γεννημένοι το 2007.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ολυμπιακός: Το στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό
Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τους αθλητές Νίκο Τζιάλλα και Δημήτρη Παπαγεωργίου, που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία της ακαδημίας του Συλλόγου, η οποία προσφέρει τα εχέγγυα για μια καριέρα επιπέδου Stoiximan GBL.
Η «κυανοκίτρινη» οικογένεια πιστή στις αρχές της συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες, εμπειρίες και νέες προκλήσεις στους νεαρούς αθλητές της, με στόχο την καταξίωση τους, αλλά και τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει αναφορά στη νεολαία της πόλης μας.