Πεδουλάκης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ικανοποιημένος από το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του Περιστερίου και εξήγησε τα αίτια της κατάρευσης της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. 

Πεδουλάκης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, ήταν άκρως ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας το στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε και στην κατάρρευση της στο δεύτερο μέρος: «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί.

Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα, ο Ολυμπιακός ανέβασε την ποιότητα και την ένταση της άμυνάς του και εκεί δεν ανταποκριθήκαμε. Πρέπει να καταλάβουμε για να ανέβουμε επίπεδο πως αυτή είναι η άμυνα, και η ένταση αν θες να γίνεις μεγάλη ομάδα.

Είναι ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, για να μεγαλώσουμε, για να ανέβουμε επίπεδο απέναντι σε ομάδες καλές που παίζουν στην Euroleague. Δεν ανταποκριθήκαμε, έλειπε και ο Χάροου που πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός και είναι ένα δυνατό κορμί. Κουράστηκε και ο Κάλαχαν και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό να φτάσει στον αιφνιδιασμό, να βρει ρυθμό, λόγω της ποιότητάς του».