Γιαννακόπουλος: «Κάναμε την προσπάθειά μας - Πληρώστε τους όλα διπλά»

Η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μιλουτίνοφ ανανεώνει με τον Ολυμπιακό.

Γιαννακόπουλος: «Κάναμε την προσπάθειά μας - Πληρώστε τους όλα διπλά»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν ακόμη μια υπέρβαση, όπως έχουν κάνει τον τελευταίο ένα χρόνο, και κράτησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Πειραιά.

Ο Σέρβος ψηλός, που είχε στα χέρια του τόσο την πρόταση της Αρμάνι, όσο και την ιλιγγιώδη πρόταση του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να περιμένει τι θα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Όπως φαίνεται, η προσφορά κάλυψε τα θέλω του κι αναμένεται να υπογράψει ανανέωση για 2+1 ακόμη χρόνια.

Όσον αφορά το πράσινο στρατόπεδο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, σχολίασε τα τεκταινόμενα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας… Ο Μιλουτίνοβ είναι ένας πολύ καλός αθλητής. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο για αυτό βάλαμε και τόσα χρήματα στο τραπέζι. Προχωράμε στον στόχο μας. Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας 2025/26.

ΥΓ. Πληρώστε τους όλα διπλά.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110