Προς διακοπή οι τελικοί της GBL
Όπως όλα δείχνουν το σενάριο της διακοπής των τελικών της GBL συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρωί την προσωρινή διακοπή των τελικών της GBL, προκειμένου να συναντηθούν οι Αγγελόπουλοι και ο Γιαννακόπουλος μαζί με τον Γιάννη Βρούτση.
Ωστόσο τόσο οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, όσο και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.
Ολυμπιακός: Ούτε βήμα πίσω οι Αγγελόπουλοι
Έτσι το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη διακοπή των τελικών, κάτι που ξεκαθάρισε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα: «Ο τρίτος τελικός, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 4 Ιουνίου, αναβάλλεται. Το πρωί της ίδια ημέρας, καλούνται οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για να δοθούν ρητές δεσμεύσεις πως θα μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, το φετινό πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά».