Αγγελόπουλοι: «Ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισαν πως η μόνη συνάντησή τους με τον Γιαννακόπουλο θα γίνεις τις δικαστικές αίθουσες

Αγγελόπουλοι: «Ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν σαφές με γραπτή δήλωσή τους πως δεν πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γυρίζοντας την πλάτη στη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση για λόγους αρχής.

Η δήλωσή τους αναφέρει:

«H πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.

Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110