Ολυμπιακός: Δεν ήταν κριτήριο το ματς με ΑΕΚ αλλά κρατάει τη διάθεση όσων αγωνίστηκαν

Ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός στο Άμπου Ντάμπι, αλλά η διάθεση όσων έπαιξαν ήταν ενθαρρυντικό στοιχείο

Ολυμπιακός: Δεν ήταν κριτήριο το ματς με ΑΕΚ αλλά κρατάει τη διάθεση όσων αγωνίστηκαν

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, ζευγάρωσε τις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ και πέρασε στους τελικούς της GBL όπου θα παλέψει για τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Οι τελικοί πάντως μπορούν να περιμένουν, αφού τώρα το μυαλό όλων είναι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ασφαλώς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες (Γκος, Φουρνιέ, Παπανικολάου, Ουόκαπ, Βιλντόζα, Ράιτ) και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί διαφορετικός στο Άμπου Ντάμπι.

Η διάθεση ωστόσο που έδειξαν στα Άνω Λιόσια όσοι αγωνίστηκαν, ήταν ενθαρρυντικό στοιχείο. Οι Βεζένκοφ και Πίτερς μπορεί να τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, αλλά και οι υπόλοιποι έδωσαν κάτι. Οι Μήτρου-Λονγκ, Φαλ, Λαρεντζάκης, Λι, Μιλουτίνοφ και Μακ Κίσικ βοήθησαν για να γίνει το 2-0 επί της ΑΕΚ.

Πλέον, όλη η προσοχή στρέφεται στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός έχει μερικές μέρες ακόμη για να δουλέψει και να εμφανιστεί πανέτοιμος στο Άμπου Ντάμπι.

Πολύ σημαντικό το διάστημα που ακολουθεί, τόσο για την αγωνιστική όσο και τη ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας. Το δεύτερο για εμάς είναι και το πιο σπουδαίο, να πάει με αέρα νικητή ο Ολυμπιακός και να το πιστεύει μέσα του ότι θα το πάρει.

Ξέροντας βέβαια ότι θα πρέπει να τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110