Με Τίκβιτς για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός!

Οι "ερυθρόλευκες" υποδέχονται αύριο (18.00) στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Αβενίδα 

Με Τίκβιτς για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αβενίδα αύριο στο ΣΕΦ (18:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν το τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018 απέναντι στις πρωταθλήτριες Ισπανίας, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Με τον Θρύλο προπονείται κανονικά και η Ιβάνα Τίκβιτς, με την Κροάτισσα σέντερ έτοιμη να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και όπως είναι κατανοητό, η Αβενίδα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικοί, όπως και σε κάθε αναμέτρηση της διοργάνωσης. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να μην αφήσουμε την αντίπαλό μας να τρέξει και να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη με την άμυνά μας. Έχουμε και την Ιβάνα Τίκβιτς στο ροτέισον μας, τα πηγαίνει αρκετά καλά στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά αύριο.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει και να μας δώσει την έξτρα ώθηση, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μετράει ήδη 3 νίκες στην κανονική διάρκεια και δυσκόλεψε πολύ την Κουρσκ στο τελευταίο της παιχνίδι».

Η αρχηγός του Θρύλου, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Είναι μία ακόμα δύσκολη αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, που τις τελευταίες τρεις χρονιές έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις μέρες, θέλουμε να κόψουμε τον ρυθμό της και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες από το παιχνίδι με την Καρόλο στην Γαλλία».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Αβενίδα θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

-Το αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERTplay1.