Ο Μπλατ περιμένει για καφέ και κρουασάν τους Σπανούλη και Πρίντεζη

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έστειλε τα χαιρετίσματα του από τη Ρόδο στους Σπανούλη και Πρίντεζη που ξεκουράστηκαν στην Αθήνα και τους τόνισε πως περιμένει από εκείνους να τον υποδεχτούν με καφέ και κρουασάν.

 Ο Μπλατ περιμένει για καφέ και κρουασάν τους Σπανούλη και Πρίντεζη

Στο σύντομο σχόλιο που έκανε στην ΕΡΤ ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στο γεγονός πως ξεκούρασε για πρώτη φορά μαζί τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Αμερικανός κόουτς, ο οποίος φημίζεται για το χιούμορ, τις ατάκες του, αλλά και για τον επικοινωνιακό του τρόπο, έστειλε τα χαιρετίσματα του από την Ρόδο στους δύο αρχηγούς του Ολυμπιακού, λέγοντας τα εξής: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις υψηλού επιπέδου και δύσκολα ματς την Πέμπτη και να πετάς την επόμενη μέρα για εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε στην ελληνική λίγκα, όλα μπορούν να συμβούν. Χαίρομαι που δώσαμε στον Γιώργο και τον Βασίλη μια ευκαιρία να ξεκουραστούν. Γεια σας παιδιά, σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου! Θα έχω το κρουασάν και τον καφέ μου μόλις γυρίσω πίσω. Αστειεύομαι φυσικά» και συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο και να πετάξουμε για την Βαρκελώνη. Χάρηκα με τον Βεζένκοφ. Έπαιξε πολύ καλά. Αυτό θέλεις, να έχεις παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δείχνουν καλή συμπεριφορά και νοοτροπία νικητή».