Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός ενόψει Εφές

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (13/12, 18:45) αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές και οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα. 

Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός ενόψει Εφές

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (13/12, 18:45), στο οποίο οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Στο παιχνίδι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε επίπεδο EuroLeague ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στη ποδοκνημική. Ο Γάλλος φόργουορντ είχε απουσιάσει από τα τελευταία τέσσερα ματς (Μπάγερν, Ρεάλ, Μπούντουτσνοστ, Ζαλγκίρις) της ομάδας στην διοργάνωση, αλλά πλέον ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στην διάθεση του τον πιο αξιόπιστο σουτέρ του από την περιφέρεια (45.5%).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία φέτος έχει ρεκόρ 8-3 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 4η θέση της κατάταξης, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις. Διαθέτει μεγάλο ταλέντο στο να βάζει την μπάλα στο καλάθι, καθώς διαθέτει την τρίτη κορυφαία επίθεση στην EuroLeague, ενώ είναι δεύτερη σε εύστοχα δίποντα, τρίποντα και ασίστ.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει αρκετά αυτές τις μέρες στον ανασταλτικό τομέα, καθώς η καλή άμυνα, τόσο η ομαδική, όσο και η ατομική, θα παίρξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.