Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο, εκτός ξανά ο Παπαπέτρου

Ο Αντετοκούνμπο υπέστη μυϊκό σπασμό στη μέση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στο Περιστέρι, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με το Περιστέρι. 

 

Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο, εκτός ξανά ο Παπαπέτρου

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (10/12, 19:00) κόντρα στο Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στη μέση. Ο Ελληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε σήμερα και το αν θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του αγώνα με το Περιστέρι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος μετρά τρεις σερί ήττες στην EuroLeague το τελευταίο διάστημα, θα περιμένει πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί με μοναδικό «τριάρι» τον Ματ Λοτζέσκι.

Κι αυτό διότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτή τη φορά. Το πρόβλημα στον καρπό του δεξιού του χεριού δεν έχει ξεπεραστεί, καθώς οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν και σήμερα δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.