Toυπάν: «Επιβάλλεται να ανακάμψουμε»

Ο Αξέλ Τουπάν τόνισε πως ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να ανακάμψει ύστερα από την ήττα στο Κάουνας, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του κόντρα στο Ρέθυμνο. 

Toυπάν: «Επιβάλλεται να ανακάμψουμε»

O Oλυμπιακός αντιμετωπίσει την Κυριακή (9/12) το απόγευμα (17:00, COSMOTE SPORT 4) το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Ο Αξέλ Τουπάν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, στην κατάσταση του, αλλά και στην αντίδραση που πρέπει να δείξουν οι Πειραιώτες μετά την ήττα τους στο Κάουνας.

Το blog του Αξέλ Τουπάν στον ΕΣΑΚΕ:

"Επιβάλλεται να ανακάμψουμε

Καλησπέρα!

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά και για εμένα προσωπικά. Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να παίξω στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμένα, αλλά και για την ομάδα μου.

Η Ζαλγκίρις μου έδειξε πολύ αγάπη και σεβασμό και το εκτιμώ πολύ. Ήταν όμορφο που είδα ξανά οικεία πρόσωπα , όμως, πραγματικά εύχομαι να είχαμε φύγει νικητές από το Κάουνας. Δυστυχώς, παρά το καλό ξεκίνημα δεν τα καταφέραμε και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ανακάμψουμε.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας το Ρέθυμνο με στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και μετά να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Το Ρέθυμνο βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι, όμως, μια ομάδα με δυνατότητες και θα ήταν μεγάλο λάθος να την υποτιμήσουμε.

Όσον αφορά στην κατάστασή μου και τον τραυματισμό μου, πραγματικά ελπίζω να αγωνιστώ κόντρα στο Ρέθυμνο. Μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση το δυνατό συντομότερο και ελπίζω αυτό να γίνει αύριο".