Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Μετά τη «διαβολοβδομάδα» επιστροφή στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ (19:00) έχοντας ως μοναδικό στόχο την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Μετά τη «διαβολοβδομάδα» επιστροφή στο πρωτάθλημα!

Οι «ερυθρόλευκοι» την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους κλίμα με τις νίκες τους στα δύο ματς της Euroleague (Με Μπάγερν στο Μόναχο και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ) και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να κάνουν το 6-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μοναδικός απόντας για τον Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι ο Αξέλ Τουπάν ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στα παιχνίδια της Euroleague λόγω τραυματισμού. Σε αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο Δημήτρης Αγραβάνης για πρώτη φορά μετά τον περσινό σοβαρό του τραυματισμό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μάλλον θα του εμπιστευθεί μια θέση στη δωδεκάδα προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να βρει ρυθμό σιγά - σιγά και να μπορέσει στο άμεσο μέλλον να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στη δύσκολη συνέχεια τους σε Euroleague και Basket League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport 4, ενώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και την εξέλιξή του στο live του Fosonline.gr.