Επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων στο Λαύριο-Κολοσσός

Δικαιώθηκε η ΚΑΕ Κολοσσός για την αναμέτρηση με το Λαύριο η οποία θα συνεχιστεί στα εναπομείναντα 31 δευτερόλεπτα.

Επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων στο Λαύριο-Κολοσσός

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Κολοσσός για το παιχνίδι με το Λαύριο, διατάσσοντας την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο 00:31 πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου. Η αναμέτρηση είχε λήξει 74-70 υπέρ του γηπεδούχου Λαυρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Όπως διαπιστώθηκε από το φύλλο αγώνα, τις αναφορές των διαιτητών, τις φωτογραφίες που προσκομίσθηκαν, αλλά και το ψηφιακό υλικό (βίντεο), ο παίκτης του Λαυρίου, Σάιλας Μέλσον, έχει υποπέσει σε παράβαση 8'' και κακώς η μπάλα δεν δόθηκε στον Κολοσσό.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Δέχεται την από 17-11-2018 ένσταση της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε, ή οποία υποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΛΑΥΡΙΟ - Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ. Διατάσσει την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο 00:31 (τριάντα ενός δευτερολέπτων) πριν την λήξη της 4ης περιόδου. Διατάσσει την επιστροφή ποσοστού 50% του κατατεθέντος παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ και την κατάπτωση του υπόλοιπου 50% του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ΕΣΑΚΕ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ