«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία στο ΟΑΚΑ

Έντονα παράπονα από τους Πειραιώτες για την διαιτησία των Αναστόπουλου-Κορομηλά-Πουρσανίδη στο ΟΑΚΑ. Έχουν δώσει ανύπαρκτα φάουλ και χρεώσει με τεχνικές ποινές τους «ερυθρόλευκους».

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία στο ΟΑΚΑ

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η τριάδα των Αναστόπουλου-Κορομηλά-Πουρσανίδη τα έχει κάνει... μαντάρα.

Οι ρέφερι έχουν χρεώσει με ανύπαρκτα φάουλ (σε άμυνα και επίθεση) τους παίκτες των Πειραιωτών, ενώ έδωσαν και δύο τεχνικές ποινές, μία στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και άλλη μία στον Ντέιβιντ Μπλατ, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τα σφυρίγματα του αγώνα.

Οι «γκρι» έχουν βάλει στο... σημάδι, τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς έχουν χρεωθεί με φάουλ-ανακαλύψεις, με τους Πειραιώτες να είναι αγανακτισμένοι από την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν οι διαιτητές προς το πρόσωπο τους. Ο Αμερικανός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του ήρεμους, καθώς τους έχει βγει εκνευρισμός από την αντιμετώπιση που έχουν από την τριάδα των Ανατόπουλου-Κορομηλά-Πουρσανίδη.