Τολιόπουλος: «Ο κόσμος του Άρη με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ομάδα του Άρη. 

Τολιόπουλος: «Ο κόσμος του Άρη με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας που τον… αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, ο γκαρντ των “κιτρινόμαυρων” έσπευσε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος και γεμάτος νιώθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ. Παραμένω σε ένα περιβάλλον οικείο και αγαπημένο. Δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, έχω μία εξαιρετική συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη και εκτίμησα την ευκαιρία που μου δόθηκε για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ανανεωθεί η συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνω στην ομάδα.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά, την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

(Νέο) Ραντεβού στο Nick Galis Hall!”.