Έτοιμος ο Άρης για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι.

Έτοιμος ο Άρης για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι η οποία θα διεξαχθεί αύριο (18/11, 17:00, ΕΡΤ2) για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ο Gary Bell συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε θεραπεία στο δεξί ώμο ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από μια ίωση.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video.

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: «ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλύτερα. Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τα όποια προβλήματα.

Το Περιστέρι είναι μια αξιόλογη ομάδα, κάτι που φαίνεται και στην έως τωρα βαθμολογία. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει βρει την αγωνιστική της χημεία κι έχει ξεκάθαρους ρόλους με τους Harrow, Βασιλόπουλο και Gray να αποτελούν σημεία αναφοράς στη λειτουργία της.

Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην ένας εναντίον ενός, άμυνα για 40 λεπτά και να μην επιτρέψουμε ούτε έναν εύκολο πόντο στον αντίπαλο, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα».