Ολυμπιακός: Δυο τρεις παικταράδες επειγόντως

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει ταχύτητα, εφόσον δεν θέλει να είναι στη σκιά του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Δυο τρεις παικταράδες επειγόντως

Και κάπως έτσι τέλειωσε η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό. Με το πρωτάθλημα να χάνεται μετά από δύο χρόνια κυριαρχίας των «ερυθρόλευκων» και τους Πειραιώτες να βυθίζονται σε περισυλλογή.

Είχε προηγηθεί βλέπετε και το νέο χαμένο φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα (τρίτο στη σειρά), βγάζοντας στον αφρό τα προβλήματα της ομάδας. Όλες οι παθογένειες του Ολυμπιακού ξεδιπλώθηκαν και στους τελικούς της Basket League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να χάσουν τον τίτλο, αν και προηγήθηκαν με 2-0. Η συγκεκριμένη ομάδα δείχνει να διακατέχεται από πνεύμα λούζερ (τα τρία συνεχόμενα χαμένα φάιναλ φορ έπαιξαν τον ρόλο τους), ενώ το χειρότερο είναι πως το σύνδρομο ηττοπάθειας πάει να δημιουργηθεί και με τον Παναθηναϊκό, τον αέρα του οποίου είχε πάρει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα πρέπει να αλλάξει ταχύτητα. Είναι πλέον φανερό αυτό. Και χρειάζονται 2-3 παικταράδες επειγόντως, για να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό. Με τον Γιαννακόπουλο διατεθειμένο να κάνει μεγάλες μεταγραφές και αυτό το καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό πρέπει να ακολουθήσουν, εφόσον δεν θέλουν να είναι στη σκιά του Παναθηναϊκού. Οι Αγγελόπουλοι είναι αναγκαίο να το δουν αλλιώς και να αλλάξουν πολιτική. Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, ας το δώσουν το τμήμα. Η κατάσταση έχει αλλάξει και δεν γίνεται να συνεχίσουν με την ίδια τακτική. Οι συμμετοχές στα φάιναλ φορ δεν αρκούν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής.

Και ο κόσμος μόνο αυτό θέλει. Λέγεται πως θα το πράξουν οι Αγγελόπουλοι και θα ανεβάσουν σημαντικά το μπάτζετ. Κυριακή κοντή γιορτή.