Μίλωνας: Ξανά στην «κόψη του ξυραφιού»!

Παραιτήθηκαν τα μέλη της επιτροπής που είχε συσταθεί για τη δημιουργία ΚΑΕ στον Μίλωνα. Νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα (17/6) για να ληφθεί νέα απόφαση σχετικά με την κατηγορία που θα παίξουν οι Νεοσμυρνιώτες

Μίλωνας: Ξανά στην «κόψη του ξυραφιού»!

Νέα τροπή στην υπόθεση του Μίλωνα, καθώς παραιτήθηκαν τα μέλη της επιτροπής που είχε συσταθεί για τη δημιουργία ΚΑΕ και τη συμμετοχή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Basket League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από αυτή την σοβαρή εξέλιξη θα πρέπει να συσταθεί νέα επιτροπή, ενώ προγραμματίστηκε και νέα Γενική Συνέλευση το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (17/6, 17:00), προκειμένου να ληφθεί -εκ νέου- απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα παίξει τελικά η πρωταθλήτρια της Elite League.

Θυμίζουμε πως η διορία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League έχει παρέλθει, οπότε αν ο Μίλωνας δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην Basket League, τότε η επόμενη επιλογή του θα είναι η National League 1.

Αναλυτικά η Πρόσκληση Έκτακης Γενικής Συνέλευσης Λόγω Ανωτέρας Βίας αναφέρει:

«Καλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου, λόγω ανωτέρας βίας, την 17η Ιουνίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στα Γραφεία του Ομίλου. Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει νόμιμα, με όσα μέλη παρίστανται, την ίδια ημέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Δημιουργία ή μη ΚΑΕ ενόψει εξελίξεων και ασφυκτικής προθεσμίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα Μέλη μέχρι την ώρα έναρξης της συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Μέλη που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα έτος από την εγγραφή τους».