Παναθηναϊκός: Στο τμήμα για ενδοοικογενειακή βία ο Ναν

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από κλήση της συντρόφου του για έντονο φραστικό επεισόδιο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα

Παναθηναϊκός: Στο τμήμα για ενδοοικογενειακή βία ο Ναν

Ο Κέντρικ Ναν είχε φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του το πρωί του Σαββάτου (15/6), εκείνη κάλεσε το 100 για εξύβριση και ο Αμερικανός πήγε στο τμήμα να καταθέσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμερικανός γκαρντ είχε έντονο επεισόδιο με την σύντροφό του, η οποία κάλεσε την αστυνομία για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

Έτσι οι δύο πλευρές κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων. Παρότι, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, εντούτοις σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία διαδικασία που ακολουθείται αυεπαγγέλτως.

Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ναν επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο παίκτης, μετά την περιπέτεια στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων, έχει πάει ήδη στον... οδοντίατρο, αφού στη διάρκεια του τελικού, έσπασε τρία δόντια.