Με Γκος, Τζόουνς απέναντι σε Ήφαιστο

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο (15:45), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να τονίζει πως το παιχνίδι έχει υψηλού επιπέδου βαθμό δυσκολίας.

Με Γκος, Τζόουνς απέναντι σε Ήφαιστο

Πλήρης ετοιμάζεται να παραταχθεί αύριο στη Λήμνο, για την 6η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στον Ηφαιστο (15.45), ο ΠΑΟΚ. Στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ματς υφίστανται τόσο ο Φιλ Γκος, όσο και ο Τζαμάλ Τζόουνς, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από διαφορετικά προβλήματα μετά το τελευταίο, νικηφόρο, ευρωπαϊκό ματς της ομάδας με τη Φρίμπουργκ (14/11). Αμφότεροι συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση που έκανε ο «Δικέφαλος» στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», έδρα του Ηφαιστου, στην οποία θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι.

«Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εκτός έδρας και αυτό ακριβώς ισχύει και για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλό και έμπειρο προπονητικό επιτελείο, καλούς Ελληνες και ξένους παίκτες και μία ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Κατέληξε ο Παπαθεοδώρου, επισημαίνοντας: «Πρέπει να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια διάθεση και θέληση που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, να ελέγξουμε τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχουν, για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που «πέταξε» το πρωί από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και από την πρωτεύουσα, μετά από ολιγόωρη παραμονή, έφτασε το απόγευμα στη Λήμνο, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιάνικ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Ουίλ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ, Φιλ Γκος.