Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μπαφέ στον Γιαννακόπουλο

Ο Χρήστος Μπαφές απάντησε στα λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών του τέταρτου τελικού της Basket League.

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μπαφέ στον Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών του τέταρτου τελικού της Basket League. Στο περιθώριο της διαδικασίας ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνομιλία με τον sport director του Ολυμπιακού, Χρήστο Μπαφέ.

Ο Γιαννακόπουλος είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά».

Η απάντηση του Χρήστου Μπαφέ: «Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκώνουμε σκόνη. Επίσης όταν λες για τους δημοσιογράφους δε στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο».