Μπαφές: «Δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη»

Ασπίδα προστασίας υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον Χρήστο Μπαφέ.

Μπαφές: «Δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη»

Τη δική του απάντησε έδωσε ο Χρήστος Μπαφές σε όσους προσπάθησαν το βράδυ της Δευτέρας (11/6) να δημιουργήσουν κλίμα στοχοποιώντας και πάλι το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τα δημοσίευμα που ανέφεραν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού αρνήθηκε αρχικά να αφήσει λουλούδι στον πάγκο το Παναθηναϊκού, στη μνήμη του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας!

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κόουτς Αταμάν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».