Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζον ο Φαλ

Νέα ατυχία για τον Ολυμπιακό - Ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν - 

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζον ο Φαλ

Νέα ατυχία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος έχει αντιμετωπίσει τεράστια κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς. Ο Μουσταφά Φαλ τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», ο 32χρονος Γάλλος σέντερ, υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους ημιτελικούς κόντρα στο Περιστέρι, αλλά και τους αναμενόμενους τελικούς (όπως όλα δείχνουν) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός, πλέον, δεν έχει δικαίωμα άλλης αλλαγής στο πρωτάθλημα, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι εκτός λίστας (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και ο Μόουζες Ράιτ.

Κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας στο «5» τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αναγκαστικά θα βοηθήσει στο πόστο του σέντερ.

Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν ούτε οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα. Συγκεκριμένα, η λίστα των ξένων του Ολυμπιακού που έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποτελείται από τους εξής: MακΚίσικ, Κάνααν, Γκος, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ.