Κουρής: «Τα παιδιά έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο»

Ο Μάικ Κουρής συνεχάρη τον Μίλωνα για την άνοδό του στη Basket League.

Κουρής: «Τα παιδιά έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο»

Ο Μίλων ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου στα Άνω Λιόσια και έτσι πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Basket League.

Ο Μάικ Κουρής εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, τους οποίους και συνεχάρη στη συνέχεια.

Ο προπονητής του Μίλωνα δήλωσε: «Η χαρά μας είναι απέραντη. Μπράβο στα παιδιά, αλλά και στον Νίκο Καραγιάννη που ήταν προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι έφτιαξε αυτή την ομάδα. Τα παιδιά έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως τους ζήτησα. Κάθε μέρα που δουλεύαμε έβλεπα το πάθος στις προπονήσεις και πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας μας. Τις βγάλαμε την κατάλληλη στιγμή. Μπράβο στα παιδιά που κράτησαν τα αποδυτήρια, όλα παίζουν ρόλο σε μια ομάδα μπάσκετ.

Θέλω να πω κι ένα μπράβο στην ΕΟΚ, για όλη τη σεζόν της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και το Final 4. Έχετε πάει σε ένα άλλο επίπεδο, το προϊόν κάθε χρόνο βελτιώνεται. Μπράβο και πάλι στα παιδιά μου, ήταν παλικάρια. Εγώ προσωπικά δεν έκανα κάτι τρομερό, η ομάδα χρειαζόταν ψυχολογία.

Βγάλαμε τις δυνατότητες που είχε η ομάδα, δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο με δουλειά ήρθε η επιτυχία. Δεν είμαστε εμείς οι προπονητές που τα κάνουμε όλα, είναι αυτά τα παιδιά που τα δίνουν όλα για να φτάσουμε σε αυτές τις στιγμές. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, πολλοί καλοί ξένοι, πολλοί καλοί προπονητές».