Λυκογιάννης: «Υπάρχει απογοήτευση στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε την ήττα του Πανιωνίου από τον Μίλωνα στο final four της Elite League.

Λυκογιάννης: «Υπάρχει απογοήτευση στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μίλωνα στο final four της Elite League και έτσι την Κυριακή (19/5) θα διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε την εικόνα των «κυανέρυθρων» και έδωσε παράλληλα το σύνθημα ενόψει του τελικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Μίλωνα και ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι τους πικράναμε σήμερα. Κάναμε κάποια λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καθοριστικό σημείο ήταν το 78-80, όπου το καλάθι ξέρασε την μπάλα στο σουτ του Γκίκα και στη συνέχεια ο Μπράιαντ έκλεψε από τον Παπαδιονυσίου.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε για το φορμάτ που υπάρχει. Αυτά τα παιχνίδια είναι καθαρά παιχνίδια μέρας. Ποιος παίκτης θα είναι σε καλή και ποιος σε μέτρια μέρα. Εμείς σήμερα είχαμε κάποια παιδιά που δεν ήταν στα συνήθη τους στάνταρ. Είμαστε και καταπονημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Τώρα ψυχολογία, φρεσκάρισμα, αποφόρτιση και έλεγχος συναισθημάτων, τίποτα παραπάνω».