Ζαβός: Ας μην μας υπολογίζουν, δεν μας νοιάζει!

Ο προπονητής του ιστορικού Αμύντα μίλησε στο «ΦΩΣ» μετά τη μεγάλη νίκη στην Καρδίτσα 

Ζαβός: Ας μην μας υπολογίζουν, δεν μας νοιάζει!

Την ήρεμη δύναμη της Α2 αποτελεί ο Αμύντας. Ο ιστορικός σύλλογος του Υμηττού ξεκινά κάθε χρονιά αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, αλλά βρίσκει πάντα τον τρόπο για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Όπως το Σάββατο που με τη σπουδαία νίκη του στην Καρδίτσα, ήταν σαν να φώναξε «είμαι κι εγώ εδώ»!

Ο επί σειρά ετών προπονητής του Αμύντα, Αλέξανδρος Ζαβός μίλησε στο «ΦΩΣ» με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα ήταν έτοιμη και προετοιμασμένη κατάλληλα. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια απ΄ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μπήκαμε συγκεντρωμένα και πήραμε από την αρχή το προβάδισμα. Είχαμε κάποια θέματα λειτουργίας στο γ΄ δεκάλεπτο, όμως γρήγορα ανακάμψαμε και με δυο μεγάλα σουτ, από τους Βαρδιάνο, Κερασοβίτη, πήραμε τη νίκη. Κλειδιά ήταν η ηρεμία και η υπομονή που είχαμε στο παιχνίδι μας. Μας βοήθησε σίγουρα και ο τραυματισμός του Κακλαμάνου της Καρδίτσας. Αν πάντως προτιμούσαμε να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι, είναι αυτό που έρχεται με το Μαρούσι γιατί είναι στην έδρα μας και με μια ομάδα που δείχνει να έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, αν και ακόμη είναι νωρίς. Τη νίκη του Σαββάτου την αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας Άγγελο Ζούπα για την ονομαστική του εορτή και στον συνεργάτη μου Σάντρο Μουμούρη που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και δεν ήταν μαζί μας στην Καρδίτσα».

-Στην Καρδίτσα είχατε κερδίσει και πέρυσι, πάλι στο τέλος!

«Ναι, I Love Karditsa, είναι η αγαπημένη μου ταινία! Σοβαρά τώρα, η Καρδίτσα είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα βρίσκεται στα πλέι οφ. Μετά τον Ιωνικό, τον Ηρακλή και τον Διαγόρα, ακολουθεί σε δυναμικότητα».

-Περίμενες την ήττα του Ιωνικού στη Λάρισα;

«Προσωπικά, δεν μου προξένησε μεγάλη έκπληξη. Μέχρι τώρα ο Ιωνικός δεν έχει κάνει το μεγάλο παιχνίδι, τέτοιο που να σε τρομάξει. Οπότε, δεν ξαφνιάστηκα απ΄ τη νίκη του Ερμή Αγιάς».

-Οι στόχοι τελικά του Αμύντα ποιοι είναι;

«Δεν αλλάζουν. Γρήγορη παραμονή και μετά …ΟΥΕΦΑ! Ξέρω ότι οι περισσότεροι ειδικοί δεν μας υπολογίζουν κάθε φορά, αλλά δεν με νοιάζει. Κακό του κεφαλιού τους. Εμείς πιστεύουμε σ΄ αυτό που κάνουμε, το διασκεδάζουμε και όπου μας βγάλει!».