Σπανούλης: «Μια επίθεση και μια άμυνα έκριναν το ματς»

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ήττα του Περιστερίου, από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ικανοποιημένος και περήφανος για την απόδοση των παικτών του, αναφερόμενος στο που κρίθηκε η αναμέτρηση

Σπανούλης: «Μια επίθεση και μια άμυνα έκριναν το ματς»

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Basket League, σε ένα ματς που παρότι το πάλεψαν ηττήθηκαν με 93-88.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, Βασίλης Σπανούλης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του ενώ μίλησε και για το επερχόμενο Final 4 του BCL.

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Παίξαμε καλύτερα για 30'. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες. Γυρίσαμε στο παιχνίδι. Μια άμυνα και μια επίθεση στο τέλος έκριναν το αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου και στον Παναθηναϊκό».

Μιλώντας τέλος για το BCL είπε: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως όλον τον χρόνο. Ξέρουμε τι θέλουμε και τι πάμε να κάνουμε».