Γιαννακόπουλος κατά... Νέας Δημοκρατίας για «κονδύλια», για την ανακαίνιση του ΣΕΦ και... Ουόκαπ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω των κοινωνικών δικτύων, καταφέρθηκε ενάντια στο κυβερνών κόμμα, για κρατικά κονδύλια που κατεύθυνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την ανακαίνιση του, ενώ θυμήθηκε και την απόκτηση ελληνικού διαβάτηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ.

Γιαννακόπουλος κατά... Νέας Δημοκρατίας για «κονδύλια», για την ανακαίνιση του ΣΕΦ και... Ουόκαπ!

Toυς τόνους ανέβασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω των social media, κατά της κυβερνητικής παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας, «αποκαλύποντας» κονδύλια δημοσίου χρήματος που κατευθύνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την ανακαίνιση του.

Ο ιδιοκτήτητης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για εύνοια του Ολυμπιακού, αναφορικά με τους όρους χρήσης του Σ.Ε.Φ, σε σχέση με εκείνους που ισχύουν για τον Παναθηναϊκό και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζας, ενώ «θυμήθηκε» και τον Tόμας Ουόκαπ και την απόκτηση του ελληνικού του διαβατηρίου (χωρίς, πάντως, να τον κατονομάσει)!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά, τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο δι@ολο. Το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε».