ΠΑΟΚ: Με Πόρτερ, αλλά χωρίς Τάουνς

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στο Λαύριο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαρκίς Τάουνς λόγω ίωσης

ΠΑΟΚ: Με Πόρτερ, αλλά χωρίς Τάουνς

Κανονικά σε όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, με τον Στάθη Νεραντζάκη όμως να μην έχει στη διάθεσή του τον Μαρκίς Τάουνς.

Ο πρώην άσος των Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι όλα δείχνουν πως το Σάββατο (6/4) θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ εκκρεμεί και η αυριανή (5/4) προπόνηση.

Πιθανότατα ο Πόρτερ θα πάρει τη θέση του Τάουνς στην εξάδα των ξένων, καθώς ο τελευταίος έμεινε εκτός προπονήσεων για δεύτερη σερί μέρα λόγω ίωσης.

Ο Πόρτερ είναι ο έβδομος ξένος στο ρόστερ του «Δικεφάλου» και θα πρέπει ο Νεραντζάκης να επιλέξει ποιόν παίκτη θα αφήσει εκτός πλάνων.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας και την άμεση προσαρμογή του Kevin Porter Jr. έχουν επικεντρωθεί οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ mateco. Ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης είδε τον Αμερικανό γκαρντ να ανεβάζει ρυθμούς στη δεύτερή του προπόνηση με την ομάδα μας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, αυτό το Σάββατο (6 Απριλίου στις 17:15) στο Λαύριο.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση με έμφαση στην τακτική και τον Kevin Porter Jr. να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Marques Townes λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται το πρωί της Παρασκευής με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena».