Ζούρος: «Δύσκολο για την ΑΕΚ να παίζει στα playouts»

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου και τόνισε πως είναι δύσκολο για την ομάδα του να παίζει στα playouts.

Ζούρος: «Δύσκολο για την ΑΕΚ να παίζει στα playouts»

Η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει το Μαρούσι με 88-85, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο σημείο στο φινάλε να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Ηλίας Ζούρος, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως είναι δύσκολο για τους «κιτρινόμαυρους» να παίζουν στα playouts.

Αναλυτικά ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους προπονητές, για την δουλειά που έκαναν στην προετοιμασία. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε πολλές απουσίες κατά την διάρκεια της εβδομάδας, στην προπόνησή μας και κάποιοι παίκτες μας, είναι ασθενείς. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα παίξαμε πάλι.

Δεν είχαμε ρυθμό καθόλου στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Κερδίσαμε. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε και άλλο ένα κομμάτι που πρέπει να καταφέρουμε, είναι να ξεπεράσουμε τον φόβο της νίκης. Κερδίζουμε και στο τέλος πάντα υπάρχει η αμφιβολία για τη νίκη. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Να τα καταφέρουμε καλύτερα. Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι προχωράμε με μία νίκη στα Play Out. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, το να παίζει στο δεύτερο γκρουπ.

Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στα Play Offs. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους, που ήρθαν γήπεδο σήμερα. Εύχομαι στο επόμενο ματς, αν και στο επόμενο δεν θα έχουμε κόσμο, το ξέχασα. Στο… παραεπόμενο ματς λοιπόν, να έχουμε πάλι τον κόσμο. Καλή συνέχεια στο Μαρούσι. Χρόνια πολλά στον Γιάννη Κουζέλογλου».