Ο Νίκος Γκάλης θα κάνει το τζάμπολ σε τουρνουά μπάσκετ (vid)

Το τζάμπολ στον τελικό του FINAL-4 του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ με αμαξίδιο θα το κάνει ο Νίκος Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης θα κάνει το τζάμπολ σε τουρνουά μπάσκετ (vid)

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο "Nick Galis Hall" στις 1-2 Δεκεμβρίου, με διοργανωτή το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη και επίσημος προσκεκλημένος της θα είναι ο Νίκος Γκάλης.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:

«Κάθε αγώνας μπάσκετ ξεκινά με τζάμπολ, άρα είναι σημείο αναφοράς, έστω κι αν δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έκβασή του. Το τζάμπολ του τελικού, του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα είναι το σπουδαιότερο τζάμπολ της χρονιάς. Όχι μόνο γιατί θα σημάνει την έναρξη του τελικού, αλλά γιατί η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τεράστιου Νίκου Γκάλη.


Στον χώρο που λατρεύτηκε, στον χώρο που μεγαλούργησε, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημά μας και στον χώρο μας, θα είναι εκεί, για να μας στηρίξει, όπως με συνέπεια κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που με ένα συγκλονιστικό βίντεο, έβαλε το μπάσκετ με αμαξίδιο σε κάθε σπίτι.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να χειροκροτηθεί, όχι μόνο για την αθλητική του παρακαταθήκη, αλλά γιατί είναι Άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Ο Νικ θα είναι εκεί. Οι αθλητές μας θα είναι εκεί. Εσύ θα λείψεις;»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας