Παπανικολόπουλος: «Ευχαριστημένοι με την προσπάθεια»

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό

Παπανικολόπουλος: «Ευχαριστημένοι με την προσπάθεια»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που έπαιξε απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την σημερινή του νίκη και γενικά για την πορεία που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα ήθελα να πω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν στο παιχνίδι.

Τελείωσε ένα ζευγάρι παιχνιδιών με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ήταν πολύ δύσκολα για εμάς και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας.

Θα πρέπει να είναι η ομάδα ευχαριστημένη με τον τρόπο που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Παναθηναϊκό, ενώ και σήμερα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά και πολύ αποφασιστικοί.

Από εδώ και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι κομβικό με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας και ξεκινούν και τα play-out και θέλουμε η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά»