Σπυριδοπούλου: «Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο»

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για το σπουδαίο ματς με τη Ντιναμό Κουρσκ της Μπριάνα Στιούαρτ 

Σπυριδοπούλου: «Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο»

Ο Ολυμπιακός μετά την αναμέτρηση με την περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Σοπρόν, στην Ουγγαρία, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (07/11, 18:00) στο ΣΕΦ την Ντιναμό Κουρσκ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η ρώσικη ομάδα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με πρωτοκλασάτες αθλήτριες, όμως ο Θρύλος έχει μάθει να στέκεται ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για την αναμέτρηση με την Ντιναμό και στάθηκε στη δυσκολία της και στο πως βλέπει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι.

Αρχικά η φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως: «Ξέρουμε ότι η Ντιναμό είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και ότι διαθέτει στο ρόστερ της πολύ καλές παίκτριες. Πέρα από αυτό όμως, εμείς έχουμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να κοιτάμε κάθε ομάδα στα μάτια και όσο περνάει ο καιρός να γινόμαστε καλύτερες μέσα από τα παιχνίδια και την δουλειά μας στις προπονήσεις.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης και θέλουμε πάνω από όλα να δείξουμε καλή εικόνα απέναντι στην Ντιναμό. Την σεβόμαστε απόλυτα, ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Απέναντί του ο Ολυμπιακός θα βρει αθλήτριες που έχουν τεράστια εμπειρία και από την Ευρωλίγκα αλλά και από το WNBA.

Στο παρκέ του ΣΕΦ θα πατήσει το πόδι της η Μπριάνα Στιούαρτ, η οποία κατέκτησε με τις Σιάτλ Στορμ το πρωτάθλημα του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, ούσα η MVP των τελικών! Αυτό είναι και το επίτευγμα της συμμετοχής του Θρύλου στην Ευρωλίγκα, αφού έρχεται αντιμέτωπος με τους καλύτερους.

Για αυτήν την πρόκληση, η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι να παίζεις με τέτοιες παίκτριες, όπως η Στιούαρτ, είναι πολύ μεγάλη χαρά για κάθε αθλήτρια. Ειδικά για κάθε Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια. Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει τώρα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, δηλαδή να αγωνιστώ απέναντι σε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου αυτήν την στιγμή όπως η Στιούαρτ!

Από την μεριά μου το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι ανυπομονώ. Είναι εμπειρίες ζωής αυτά και μόνο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να στις χαρίσει και είμαι περήφανη που θα παίξω με τέτοιες αντιπάλους».

Τέλος η φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε και το κάλεσμά της στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά για την αναμέτρηση της Τετάρτης, δηλώνοντας πως: «Θέλω να είναι κοντά μας και πάλι. Στο ΣΕΦ είχαμε παίξει και με την Βίσλα, μας είχε δώσει τεράστια ώθηση. Το λέμε συνέχεια και μπορεί να φανεί κλισέ, όμως είναι ο έκτος παίκτης μας και τον περιμένουμε ξανά να έρθει και να μας βοηθήσει με την φωνή του απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο».