Ζούρος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Ζούρος μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το χαρακτήρισε ως ευκαιρία για να μπορέσει η ομάδα του να ανακάμψει

Ζούρος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Ως παιχνίδι ειδικών συνθηκών χαρακτήρισε ο Ηλίας Ζούρος την εκτός έδρας αποστολή της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (2/3), κρίσιμη για τη μάχη για τις θέσεις των play off της Basket League.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» στάθηκε στη μεγάλη διακοπή ελέω Κυπέλλου και εθνικών, καθώς και στο ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν νέο προπονητή.

Τόνισε, δε, ότι η ομάδα του έχει προσπαθήσει πολλές αυτές τις μέρες για να δείξει στην Πυλαία την καλύτερη δυνατή της εικόνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Πρόκειται για μία αναμέτρηση ειδικών συνθηκών, λόγω της μεγάλης διακοπής του Πρωταθλήματος, εξαιτίας του Κυπέλλου και των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων, αλλά και επειδή ο αντίπαλός μας έχει νέο προπονητή.

Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ενισχυθεί, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Θεωρώ, ότι στο διάστημα της προετοιμασίας μας προσπαθήσαμε πολύ, ώστε να παρουσιάσουμε στην Πυλαία την καλύτερη δυνατή εικόνα μας».