Μπαρτζώκας: «Η Ζαλγκίρις είναι πολύ ισχυρή ομάδα - Αν δεν είσαι έτοιμος, χάνεις»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Κάουνας ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Μπαρτζώκας: «Η Ζαλγκίρις είναι πολύ ισχυρή ομάδα - Αν δεν είσαι έτοιμος, χάνεις»

Με προορισμό το Κάουνας αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησής της με αντίπαλο την Ζαλγκίρις για την Euroleague (1/3, 20:00).

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Είναι σε φανταστική φόρμα η Ζαλγκίρις, κυριάρχησε στα τρία τελευταία της παιχνίδια, επί της Εφές, της Φενέρ και του Παναθηναϊκού. Δείχνει πως είναι πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει όμως η διακοπή των 20 ημερών και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συναντήσει κανείς και μπορούν να διαμορφωθούν διάφορα δεδομένα σε αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε. Η αδρεναλίνη έτρεχε από τα… αυτιά μας μετά από τόσα πολλά ματς. Οι διεθνείς είναι σε άλλη κατάσταση. Εμείς χάσαμε τον Μητρου Λονγκ και τον Λαρεντζάκη και αυτό μας πληγώνει. Δεν έχουμε και τον Ουίλιαμς-Γκος με τραυματισμό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι βελτιωνόμαστε».

Κλείνοντας, είπε: «Η Ζαλγκίρις είναι πολύ ισχυρή ομάδα για να μπει στα play-in, είναι πολύ διαφορετική πριν από 3-4 μήνες και κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι. Εχει διαφοροποιήσει το rotation, είναι επιθετικοί στην μπάλα και στα τρία τελευταία νικηφόρα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα οι αντίπαλοι δεν μάτσαραν την επιθετικότητα. Αν δεν είσαι έτοιμος, χάνεις».