Ντε Σόουζα: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άρη»

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα μίλησε για την πορεία του τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Άρη, αλλά και τις επιδόσεις του με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας.

Ντε Σόουζα: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άρη»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Εurocup μίλησε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του με τη φανέλα του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στην εθνική του ομάδα. Ο Ανγκολέζος άσος, σημείωσε:

«Πιστεύω πως παρόλο που ήταν δύσκολη η προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο τέλος μιλάμε για μπάσκετ και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα από τη Γαλλία ήταν πραγματικά η ωριμότητα του παιχνιδιού και πώς να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά όταν πρόκειται για την ομάδα σου».

Όσον αφορά για την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, είπε: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα που έπαιζα για τη χώρα μου, την Αγκόλα, Ό,τι πιο συναρπαστικό από τότε που ξεκίνησα να παίζω γιατί η οικογένειά μου επιτέλους με είδε να παίζω για πρώτη φορά υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει. Ένα συναίσθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Τέλος, για την γυναίκα του, υπογράμμισε: «Η γυναίκα μου είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και η έμπνευσή μου εντός και εκτός γηπέδου. Η ωριμότητά μου δεν θα ήταν στο αποκορύφωμά της χωρίς αυτήν».