Ολυμπιακός: Αποσύρει και τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη!

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, και ο Γιώργος Πρίντεζης θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται από τον Ολυμπιακό στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Ολυμπιακός: Αποσύρει και τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη!

Την ύψιστη τιμή ετοιμάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν, ανήμερα των γενεθλίων του παλαίμαχου φόργουορντ ότι θα αποσύρουν τη φανέλα με το Νο15, σε μία τελετή στο ΣΕΦ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«“Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).


Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…»